WENSVERVULLER bij MAKE-A-WISH

MAAK HET ONMOGELIJKE ONVERGETELIJK!

Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Het gezinsleven verandert in één klap totaal. Die impact is moeilijk voor te stellen. Make-A-Wish Nederland wil al deze jonge patiënten tussen 3 en 18 jaar een positieve boost meegeven. Een ervaring die ze sterker maakt. En vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. Dat doen we door samen hun grootste wens te laten uitkomen. 

Make-A-Wish Nederland vervult jaarlijks meer dan 550 wensen met donaties van particulieren en sponsoren. Zonder subsidie van de overheid. Wij zijn een krachtige organisatie die drijft op vrijwilligers. Zij worden vanuit ons kantoor in Media Park Hilversum aangestuurd door een team mensen boordevol talent en passie. En met de betrokkenheid en motivatie om het onmogelijke onvergetelijk te maken. 

Wat ga je doen?

Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich wil inzetten om de allerliefste wensen van wenskinderen te vervullen. Hiermee ontwikkel je onvergetelijke Wish Journeys voor kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte. Je ontwikkelt, in overleg met de Wenshaler en Wensbegeleider, een creatief en unieke Wish Journey, waarvoor je afspraken met leveranciers maakt. Ook zorg je voor bewaking van het budget, stel je voor alle betrokkenen een draaiboek samen en begeleid je de wensdag.

Bij deze functie werk je vanuit huis en op locatie. Ook neem je actief deel aan vergaderingen en trainingsdagen die vanuit Make-A-Wish Nederland worden aangeboden.

Een Wensvervuller:

  • Heeft een groot inlevingsvermogen en kan zichzelf verplaatsen in de belevingswereld van kinderen/jongeren
  • Heeft uitstekende organisatorische en creatieve kwaliteiten om een Wish Journey te bedenken en in te vullen, kan goed plannen, maar weet ook te improviseren
  • Heeft uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden en heeft oog voor detail
  • Is budgetverantwoordelijk en weet het beschikbare budget uit te nutten en te verantwoorden
  • Weet de weg binnen de digitale wereld goed te vinden
  • Werkt graag samen in een team met diverse disciplines, maar is ook in staat zelfstandig te opereren.
  • Is flexibel in tijd en inzet. Het gaat om gemiddeld 10 tot 16 uur per week
  • Beschikt over HBO werk- en denkniveau
  • Is representatief
  • Is in het bezit van een rijbewijs en heeft de beschikking over een auto

Interesse?

Bij Make-A-Wish werken we met een team van ruim 400 vrijwilligers. We zijn vereerd dat zoveel mensen hun tijd en talent ter beschikking willen stellen aan onze organisatie. Met passie en bevlogenheid streven we een hoog kwaliteitsniveau na. Daarom besteden we zorg en aandacht aan het selectieproces. Heb je interesse? Kijk dan snel of er een vacature is in jouw regio!