Kids Open

Op zondag 12 september heeft de tweede editie van Kids Open plaats gevonden bij The International! Tijdens deze editie hebben 18 teams voor 18 wenskinderen gespeeld. Met elkaar hebben zij een prachtige dag gehad en het mooie bedrag van €45.014,44 opgehaald.

De voorbereidingen voor Kids Open 2022 zijn we alweer gestart. Benieuwd naar wat er op Kids Open te beleven valt, kijk maar eens naar de aftermovie om te zien wat een bijzondere dag het is geweest.

DEELNEMERS

Op dit moment is het nog niet mogelijk om je in te schrijven. Wil je als eerste op de hoogte zijn zodra het aanmelden mogelijk is, stuur een mail naar event@makeawishnederland.org

WENSKINDEREN

Tijdens Kids Open zetten jeugdspelers zich in om de wensen van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte te kunnen vervullen. Zoals voor de wensen van Liz, Robin en Floor, welke wij hebben kunnen vervullen door de opbrengst van de jeugdspelers.

Razende reporter bij Kids Open 2021

Tijdens Kids Open 2021 zijn onze razende reporters René Watzema en Thijs op pad gegaan om verslag van de dag te doen. In de aftermovie is hun bijdrage goed te zien.

GEEN JEUGDGOLFER, MAAR WEL EEN WENS VERVULLEN?

Tijdens Kids Open geven wij niet alleen de jeugdspelers de mogelijkheid om deel te nemen maar ook de volwassen golfers. De jeugdspeler spelen in 18 teams voor 18 wenskinderen. Zij zamelen hiermee zo veel mogelijk geld in om de wens mogelijk te maken. Wil jij Make-A-Wish ook steunen en samen met de jeugdspelers deze bijzondere dag aanwezig zijn? Adopteer dan één van de 18 wensen voor € 2.500 en speel ook mee.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Diana van Zanden of via 035-2035307

ALGEMENE INFORMATIE

Kids Open 2022
Zaterdag 17 september 2022

Locatie volgt binnenkort.

Inschrijfkosten: €50,-

Voor vragen mail naar event@makeawishnederland.org

Bekijk hier de aftermovie van 2021!

Sponsoren Kids Open

Met dank aan onze partners en sponsoren.