17 september 2023 - Bernardus Golf

Kids Open

Wil jij de allerliefste wens van een ernstig ziek kind vervullen, kom dan een middag golfen op Bernardus Golf! De baan waar het Dutch Open 2023 plaats vindt èn de baan van de Solheim Cup in 2026.


Make-A-Wish Nederland vervult de allerliefste wensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte. Met een heerlijke middag golf kun jij ons helpen die allerliefste wensen te vervullen! Zoals bijvoorbeeld de wens van Chloé.

JEUGDSPELERS

18 flights, 4 spelers, spelvorm Texas Scramble, 9 holes

Ben je tussen de 7 en 18 jaar, wil je spelen op Bernardus Golf én een hele bijzondere dag beleven? Zorg dán dat je erbij bent en haal zo veel mogelijk geld op voor jouw wenskind. Enne... je hoeft echt geen prof te zijn om mee te doen.
In de ochtend zetten jullie je met 18 teams in voor de 18 wenskinderen. Jullie zamelen zo veel mogelijk geld in om de allerliefste wens van deze kinderen mogelijk te maken.

De inschrijfkosten zijn € 50,- per jeugdspeler; het geld dat je inzamelt, gaat naar de Wish Journey van één van onze wenskinderen. Vooraf laten we jou weten voor wie jij gaat spelen.

Ter afsluiting genieten jullie met elkaar van een heerlijke lunch bij Noble Kitchen

Programma:
-08.00 uur ontvangst
-09.15 uur welkomstwoord
-09.45 uur shotgun
-12.30 uur aankomst en aansluitend lunch

VOLWASSEN SPELERS

18 flights, 4 spelers, spelvorm Texas Scramble, 18 holes

Bij deelname koppelen wij jou met je team aan de wensvervulling van 1 van onze wenskinderen. Zo ‘adopteer’ je 1 op 1 de wens en nemen wij je mee in de Wish Journey.
Als team van vier spelers adopteer je een wens voor €2500 en als individu draag je bij voor €625. Ter afsluiting genieten jullie met elkaar van culinaire bites bij Noble Kitchen.

Programma:
-12.00 uur ontvangst
-13.00 uur welkomstwoord
-13.30 uur shotgun
-18.30 uur aankomst en aansluitend diner

Schrijf je in, individueel of als team, via event@makeawishnederland.org

WENSKINDEREN

Tijdens Kids Open zetten jeugdspelers zich in om de wensen van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte te kunnen vervullen. Afgelopen editie hebben wij met de opbrengst van de jeugdspelers de wensen kunnen vervullen van onder andere Britt, Kyra en Sepp. Benieuwd naar hun wensen?

ALGEMENE INFORMATIE

Adresgegevens Bernardus:

Bernardus Golf, Deutersestraat 39-D, Cromvoirt

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen stuur dan een mail naar event@makeawishnederland.org 

Benieuwd naar wat je kunt verwachten, klik hier voor de aftermovie van Make-A-Wish Kids Open 2022.

Sponsoren Kids Open

Met dank aan onze partners en sponsoren.