De registratie is nu open!

Ben jij een enthousiaste jeugdgolfer? Dan krijg je nú de kans te spelen op The Dutch, één van de mooiste golfbanen van Nederland. Op 7 september is The Dutch namelijk gastheer van de Make-A-Wish Kids Open. Een uniek golfevent van kinderen voor kinderen, want samen met jouw team help jij ook nog eens de wens vervullen van een van onze wenskinderen. Speel mee op deze bijzondere locatie en haal daarbij zoveel mogelijk geld op voor de realisatie van nog meer wensen.

Dus ben je tussen de 7 en 18 jaar en wil jij ook zo’n bijzondere dag beleven? Zorg dán dat je erbij bent. En… je hoeft echt geen prof te zijn om mee te doen. Neem ook je ouders, broertje of zusje mee! Speel jij mee voor één van onze wenskinderen? 

WENSKINDEREN

Van Mirjam is de Wish Journey naar haar wens nét gestart. Wil jij voor één van deze kids spelen en is het team nog niet compleet? Schrijf je dan snel in en maak daarna direct online een actiepagina aan. Inschrijven is gratis; het geld dat je met je actiepagina ophaalt, gaat naar de Wish Journey van jouw wenskind.

PROGRAMMA

13:00 - Ontvangst met koffie/thee en limonade buffet

13:30 - Welkomstwoord en uitleg golfprogramma

14:00 - Shotgun / Activiteiten voor de supporters, zowel voor kinderen als volwassenen

18:30 - Binnenkomst deelnemers en gelegenheid tot omkleden

18:30 - Kinderbuffet  en borrel voor de volwassenen

19:00 - Prijsuitreiking en bekendmaken opgehaald bedrag

ALGEMENE INFORMATIE

Zaterdag 7 september 2019

13.00 – 19. 00 uur

The Dutch
Haarweg 3
4212 KJ  Spijk

Routebeschrijving

Sponsoren Kids' Open

Met dank aan onze partners en sponsoren.