17 september 2023 - Bernardus Golf

Kids Open

Wil jij de allerliefste wens van een ernstig ziek kind vervullen, kom dan een middag golfen op Bernardus Golf! De baan waar het Dutch Open 2023 plaats vindt èn de baan van de Solheim Cup in 2026.


Make-A-Wish Nederland vervult de allerliefste wensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte. Met een heerlijke middag golf kun jij ons helpen die allerliefste wensen te vervullen! Zoals bijvoorbeeld de wens van Chloé.

JEUGDSPELERS

Helaas zijn er voor het ochtendprogramma op 17 september 2023 niet genoeg aanmeldingen. Het middagprogramma met de volwassenen gaat wel door, lees hieronder verder voor meer informatie.

We hopen de jeugdspelers volgend jaar weer te verwelkomen!

VOLWASSEN SPELERS

18 flights, 4 spelers, spelvorm Texas Scramble, 18 holes

Bij deelname koppelen wij jou met je team aan de wensvervulling van 1 van onze wenskinderen. Zo ‘adopteer’ je 1 op 1 de wens en nemen wij je mee in de Wish Journey.
Als team van vier spelers adopteer je een wens voor €2500 en als individu draag je bij voor €625. Ter afsluiting genieten jullie met elkaar van culinaire bites bij Noble Kitchen.

Programma:
-12.00 uur ontvangst
-13.00 uur welkomstwoord
-13.30 uur shotgun
-18.30 uur aankomst en aansluitend diner

Schrijf je in, individueel of als team, via [email protected]

WENSKINDEREN

Tijdens Kids Open zetten jeugdspelers zich in om de wensen van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte te kunnen vervullen. Afgelopen editie (2022) hebben wij met de opbrengst van de jeugdspelers de wensen kunnen vervullen van onder andere Britt, Kyra en Sepp. Benieuwd naar hun wensen?

ALGEMENE INFORMATIE

Adresgegevens Bernardus:

Bernardus Golf, Deutersestraat 39-D, Cromvoirt

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen stuur dan een mail naar [email protected] 

Benieuwd naar wat je kunt verwachten, klik hier voor de aftermovie van Make-A-Wish Kids Open 2022.

Sponsoren Kids Open

Met dank aan onze partners en sponsoren.