Ready for take off?! De 7-jarige Qeadan is helemaal gek van vliegtuigen. Hij speelt vaak met speelgoed vliegtuigjes. Hij zou dolgraag piloot willen worden. Daarom is zijn allerliefste wens om als een echte piloot zelf te mogen vliegen.

Qeadan heeft samen met zijn ouders hun huis in Curaçao verlaten zodat Qeadan in het Prinses Máxima Centrum de beste zorg kan krijgen voor zijn ziekte. Zijn liefste wens ging in vervulling om hem weer kracht te geven voor de toekomst.

Alle stickers zijn geplakt op de aftelkalender van Qeadan. Zijn liefste wens gaat in vervulling! De eerste stop is bij General Aviation Terminal. Qeadan mag samen met een piloot gaan vliegen! Qeadan is meteen helemaal enthousiast. Qeadan zwaait nog even naar zijn moeder en oma en stijgt dan op. Wat is het toch bijzonder om Amsterdam van boven te zien. Een ervaring om nooit meer te vergeten!

De volgende boardingpass is niet blauw maar groen. Zou dit een teken zijn? Qeadan mag een kijkje nemen Transavia! Een 747 wordt speciaal voor Qeadan in de hangaar geparkeerd. Iedereen kijkt vol bewondering onder het toestel. Ook het landingsgestel wordt uitvoering bestudeerd. Ondertussen is er een trap geplaatst en mag hij zelfs in het vliegtuig kijken. Even rennen in het vliegtuig is toch ook wel heel erg leuk. Maar al snel zit Qeadan in de cockpit en wordt alles bestudeerd. Wat is dit allemaal bijzonder!

Het gezin neemt plaats in de simulator, als de simulator weer “landt” komen er allemaal hele blijde gezichten naar buiten. Want hoe bijzonder is het op te landen op vliegveld Hato van Curaçao als je zo ver van huis bent.