MIJLPAAL: 7000STE WENS VAN MAKE-A-WISH IS VERVULD

Robert ten Brink verrast ernstig zieke Ismael in All You Need Is Love

Make-A-Wish Nederland viert een mijlpaal. De 7000ste wens is in vervulling gegaan, de wens van de 5-jarige Ismael. Ismael heeft leukemie en zijn allerliefste wens is met het hele gezin de Kerstman te ontmoeten. Al twee lange, angstige jaren wonen hij en zijn moeder in het Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam.

Make-A-Wish en het RTL 4-programma All You Need Is Love, dat wordt geproduceerd door EndemolShine hebben de handen ineen geslagen en ervoor gezorgd dat Ismael zijn allerliefste wens in vervulling is gegaan. Hanneke Verburg, directeur Make-A-Wish Nederland: “Voor Ismael en het gezin betekent dit heel veel meer dan de ontmoeting zelf. De herinnering geeft hen kracht en hoop om door te gaan, tijdens alle moeilijke momenten die nog komen.”

De wens van Ismael: met het hele gezin de Kerstman ontmoeten

Ismael is in het Emma kinderziekenhuis onder behandeling voor leukemie. Dat hij net van zijn infuus en andere slangen af is, zie je niet aan dit levendige ventje. Zijn donkere ogen beginnen te glimmen als hij over zijn wens vertelt. ‘Ik wil zo graag de Kerstman ontmoeten. Hij is de liefste man van de hele wereld.’ Robert heeft een hele bijzondere verrassing voor Ismael en zijn familie in petto. Robert ten Brink: “Een jongetje van vijf jaar dat al zoveel heeft meegemaakt in zijn leventje en de kerstman zó graag wil ontmoeten. Dat is voor All You Need Is Love een mooi begin...”

In de promofilm is een sneak preview te zien hoe deze bijzondere wensvervulling is verlopen. Het uitgebreide verhaal over de wensvervulling is te zien bij All You Need Is love op zondag 17 december om 20.00 uur bij RTL 4.

Torenhoge kerstboom met 7000 lichtjes

Om de mijlpaal van de 7000ste wens te vieren is Make-A-Wish een Kerstactie gestart. Op het Media Park in Hilversum staat een 8-meter hoge kerstboom. Met 7000 lichtjes, voor elke wens eentje. Iedereen kan voor 10 euro een lichtje kopen door een SMS te zenden naar 4333 met de tekst WENS. Op Kerstavond gaan al de lichtjes in de boom branden. Voor Ismael en álle andere kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte.