TIARA BENELUX BV ZET ZICH IN VOOR MAKE-A-WISH

Dankzij een samenwerking tussen Make-A-Wish Nederland en Tiara Benelux BV zijn deze beeldschone armbanden online verkrijgbaar bij www.its-beautiful.nl. Deze armbanden zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor volwassenen en er zijn zelfs armbanden voor de kleintjes. Zo kan iedereen Make-A-Wish Nederland steunen door één van deze beeldschone armbanden aan te schaffen. Per armband gaat er namelijk maar liefst € 5,00 naar Make-A-Wish Nederland, waarmee nieuwe wensen in vervulling kunnen gaan. 

De armband bestaat uit een slanke elastische strook die voorzien is van meerdere glanzende blauwe Lapis Lazuli natuursteen kralen. Deze kralen zijn niet alleen mooi en stijlvol, maar ze hebben ook nog eens een spirituele kracht die innerlijke vrede en rust bevordert. Daarnaast helpt deze steensoort met het bevorderen van de creativiteit, objectiviteit en de helderheid van de geest en stimuleert het het uiten van uw mening, emoties en dingen die u dwars zitten. Het is dan ook geen toeval dat voor deze natuursteensoort is gekozen bij het ontwerpen van deze armband als representatie voor de Make-A-Wish Nederland.

Naast de online verkoop via www.its-beautiful.nl zijn deze armbanden ook beschikbaar voor wederverkoop. Hiervoor kunt u terecht op de groothandel site www.tiarabenelux.nl of neem direct contact op met de vertegenwoordiger Gusta Janmaat – van Kleven (0646236700) voor meer informatie.