De Koninklijke Nederlandse Munt eert het dertig jarige bestaan van Make-A-Wish Nederland met een speciale Make-A-Wish munt. Op 2 oktober 2018 verrichtte Wendy van Dijk, ambassadrice van de stichting, de ceremoniële Eerste Slag van de munt. 

 

“ We vinden het een eer om een speciale munt te mogen maken voor het 30 jarige bestaan van Make-A-Wish Nederland. Een stichting die wij een warm hart toedragen vanuit zowel zakelijk als persoonlijke overwegingen.” - Bert van Ravenswaaij, CFO Koninklijke Nederlandse Munt

 

Kroon op dertig jaar werk: De Make-A-Wish Munt
Om dit jubileum te vieren eert de Koninklijke Nederlandse Munt de stichting met een speciale munt. Het logo van Make-A-Wish Nederland siert op de voorzijde van de munt. In de ronding staat de missie van de stichting beschreven: ‘samen geven wij ernstig zieke kinderen hoop en kracht voor de toekomst door hun liefste wens te vervullen’. Op de keerzijde van de munt staat een kindje afgebeeld, omgeven door dertig sterren. Deze sterren tellen het aantal jaren waarin Make-A-Wish Nederland actief is.

 

Bestel

De verkoop van de Make-A-Wish munt start vandaag (2 oktober 2018) via knm.nl/makeawish. Direct na de Ceremoniële Eerste Slag door Wendy van Dijk wordt de Make-A-Wish munt uitgeleverd. De Make-A-Wish munt is exclusief geslagen door de Koninklijke Nederlandse Munt en is onderdeel van de officiële Coincard Catalogus. De uitgave van de Make-A-Wish munt is gelimiteerd op 10.000 stuks.